واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

حشد شعبی از آمادگی کامل برای تامین امنیت اربعین خبر داد

فالح الفیاض رئیس سازمان الحشد الشعبی، اعلام کرد: نیرو‌های الحشد الشعبی برای تامین امنیت سفر و مسیر‌های زائران و زیارت اربعین امام حسین (ع) در آمادگی کامل هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 14
کد خبر: ۲۵۴۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری رسمی عراق (واع) روز چهارشنبه به نقل از رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق نوشت: فالح الفیاض در سفر امروز خود به کربلا از نزدیک در جریان آمادگی نیرو‌های الحشد الشعبی قرار گرفت.

واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق نیز در این باره اعلام کرد که یگان‌های امنیتی همگی در تامین امنیت اربعین مشارکت دارند به این معنا که در هر محور و حلقه امنیتی، نیرو‌های واکنش سریع، الحشد الشعبی، پلیس فدرال، ارتش عراق و همه نیرو‌های امنیتی با اتحاد و همبستگی با یکدیگر به وظیفه تامین امنیت مشغول هستند.

واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق افزود: این در حالی است که واحد فرماندهی و کنترل به گونه‌ای برنامه ریزی کرده است که همزمان با وجود وحدت میان همه بخش ها، هیچ گونه تداخل و تلاقی در دستورات وجود نداشته باشد ضمن آنکه تلاش‌های بسیار گسترده اطلاعاتی نیز در دست اجراست و هواپیما‌های نیروی هوایی و هواپیما‌های شناسایی ارتش نیز این ماموریت را تحکیم و تقویت خواهند کرد.

عتبه مقدس حسینی پیش از این آمادگی خود را برای پذیرایی از زائرین اربعین از سراسر جهان و تامین تمامی نیاز‌های زائران به صورت ۲۴ ساعته اعلام کرده بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر